Health Finance Workgroup Meeting Agenda



Section ———			Presenter
Meeting Overview & Objectives	10 min	9:00	
OSIM Status Update Progress Timeline	10 min	9:10	A. Miley
OSIM Proposed CCO Model	25 min	9:20	A. Miley
Comments, Questions, and Discussion on CCO Model	20 min	9:45	
OSIM Proposed Quality Metrics	15 min	10:00	A. Miley
Comments, Questions, and Discussion on Quality Metrics	15 min	10:15	
OSIM Proposed Episodes of Care	25 min	10:30	I. Lutz
Wrap-Up & Next Steps	5 min	10:55	

