1332 State Innovation Waiver Task Force Meeting Agenda

Office of the Governor 2300 N. Lincoln Blvd., Room 419C Oklahoma City, OK 73105 January 24, 2017 1:30 p.m.-3 p.m.

| Section — | — Time —— | | Presenter |
|--|-----------|--------|---|
| Welcome and Introductions | 1:30 | 5 min | Julie Cox-Kain, Deputy Secretary of Health and Human Services |
| Update on Consumer and Business Surveys | 1:35 | 5 min | Kevin Jessop, Evolve |
| Review of FFM and Uncompensated Care Data | 1:40 | 5 min | Julie Cox-Kain, Buffy Heater, HHS Project Lead |
| Discussion of Concept Paper and Alignment with Federal Proposals | 1:45 | 30 min | Julie Cox-Kain, Buffy Heater |
| Discussion of Proposal Timing and Feasibility | 2:15 | 30 min | Donna Laverdiere, Health Management Associates |
| Analytical Approach for Impact Analysis | 2:45 | 10 min | Erik Krisle, Leavitt Partners |
| Next Steps | 2:55 | 5 min | Julie Cox-Kain, Buffy Heater |

