## Health Efficiency and Effectiveness & Health Workforce Joint Workgroup Meeting Agenda

January 19<sup>th</sup>, 1:30-3:30pm Oklahoma Health Care Authority Eufaula Conference Room

Section			Presenter
Welcome & Meeting Objectives	5 min	1:30	B. Pasternik-Ikard
State Health System Innovation Plan Update	5 min	1:35	A. Miley
Model Review	5 min	1:40	A. Miley
Governing Body Membership  State Governing Body  Quality Metrics Committee  Episodes of Care Task Force	30 min	1:45	A. Miley
CCO Certification Requirements	25 min	2:15	A. Miley
Practice Transformation Center	10 min	2:40	A. Miley
Timeline	10 min	2:50	A. Miley
HIT Plan	30 min	3:00	B. Moore
Wrap-Up & Next Steps		3:30	B. Pasternik-Ikard

