## Health Workforce Workgroup Meeting Agenda

December 16, 2015, 1:30-3:30pm Oklahoma State Department of Health 1000 NE 10<sup>th</sup> St, OKC, OK 73117 Health Workforce Workgroup Chair: Deidre Myers

| Section  |        |      | Presenter — |
|--|--------|------|-------------|
| Meeting Overview & Objectives                          | 10 min | 1:30 |             |
| OSIM Status Update Progress Timeline                   | 10 min | 1:40 | A. Miley    |
| OSIM Proposed CCO Model                                | 25 min | 1:50 | A. Miley    |
| Comments, Questions, and Discussion on CCO Model       | 20 min | 2:15 |             |
| OSIM Proposed Quality Metrics                          | 15 min | 2:35 | A. Miley    |
| Comments, Questions, and Discussion on Quality Metrics | 15 min | 2:50 |             |
| OSIM Proposed Episodes of Care                         | 25 min | 3:05 | I. Lutz     |
| Wrap-Up & Next Steps                                   | 5 min  | 3:25 |             |

